marți, 19 august 2008

Cuvant inainte..

Va ofera un plan experimental care ii imbogateste pe oameni. Va arata exact cum sa'l folositi, si va ofera posibilitatea de a pormi imediat la treaba.
Care este mobilul care ii anima pe unii sa faca mereu progrese, toata viata lor, implinindu-se si devenind fericiti -in vreme ce altii nu sunt in stare nici macar sa porneasca un drum?
Ce da o mare putere personala unuia, dar il lasa pe celalalt in anonimat? Ce il plaseaza pe unul intr-o pozitie superioara, din care poate gasi mereu calea de a iesi din orice dilema si orice dificultati putand sa-si indeplineasca cele mai scumpe vise - in timp ce altul lupta, esueaza si ramane descumpanitm pe un drum fara iesire?

Nu uitati insa, incercam sa tratam fapte si nu fictiune, scopul fiind sa aflam un mare adevar universal cu ajutorul caruia toti cei ce se simt pregatiti pot invata CE sa faca si CUM sa faca! Ei vor primi stimulul necesar de a porni!

Implinirea obiectivelor imposibile este posibila atata vreme cat obiectivele si metodele de a le atinge nu incalca Legea Universala- Legile lui Dumnezeu si drepturile semenilor nostri.

Nu uitati: Speranta nu este un lux, ci o datorie. Sa speri nu inseamna sa visezi..ci sa-ti transformi visele in realitate!

Fragmente din cartea lui Napoleon Hill - De la idee la bani