marți, 19 august 2008

Premii in valoare de 3000 lei

Te-ai decis sa participi? - Iata unde iti poti publica articolele
1. Direct pe website-ul Naturalist.ro prin butonul "Propune articol". In prima faza vi se cere un URL,
daca nu aveti articolul publicat deja la alta adresa de internet apasati butonul "Continua" si veti putea publica articolul pentru prima data pe website-ul Naturalist.

2. Pe www.ecomagazin.ro folosind aceste instructiuni pentru crearea contului si scrierea articolelor.
Avantajul publicarii articolelor pe EcoMagazin este ca vor fi vizualizate de un numar mare de persoane in timp scurt.
EcoMagazin este unul din cele mai vizitate website-uri de ecologie din Romania, peste18 mii de vizitatori pe saptamana.

3. Pe www.ecosapiens.ro, creand un blog personal. Veti avea avantajul unei comunitati si o adresa personala nume.ecosapiens.ro la dispozitie pentru a crea un jurnal ecologic/naturist. Pentru aceasta va inregistrati aici.

4. Pe blogul personal, daca aveti unul, poate chiar intr-o categorie dedicata "Natura si Ecologie " avand avantajul ca articolele publicate in aceasta categorie dedicata vor fi adaugate automat in Naturalist si vor participa la concurs. Blogurile pe platforma Wordpress pot instala pluginul Wp-Naturalist care ofera vizitatorilor posibilitatea de a vota articolele chiar de pe blog. Posibilitatile de utilizare si configurare fac acest plugin potrivit atat pentru cei care vor sa inscrie 1-2 articole in concurs cat si pentru cei care scriu sustinut pe teme ecologice si au categorii dedicate pentru aceasta.

5. Trimiteti articolul pe adresa de email concurs[at]naturalist.ro impreuna cu datele peronale (nume, telefon, adresa) si ne vom ocupa noi de publicarea articolului.